Какви са предимствата на външния облицовъчен камък?

Какви са предимствата на външния облицовъчен камък?

В тази статия ще разгледаме по – подробно предимствата на естественият камък с цел полагане на облицовка на различни екстериорни и интериорни елементи.

Външният облицовъчен камък е много здрав материал. Той не се никак чупи, напуква или рони, а съхранява вида си в продължение на много време. Друго важно предимство е, че този вид камък за облицовка е екологично чист и не допринася отрицателно по никакъв начин на околната среда и на хората около вас.

Гнайсът, както е другото име на облицовъчният камък е устойчив на температури и не се рони! Това се изразява в студо- и топлоустойчивостта му. Камъкът не се променя от високите или ниски температури на заобикалящата го среда. Водата и огъня също не му влияят.

Красотата му също е от съществено значение тъй като той допринася много към интериора или екстериора на вашият дом!

Друго предимство е богатото разнообразие на продукта. Камъкът се открива в различни форми, размери и разцветки, което означава, че всяка една облицовка ще бъде различна и неповторима.

 

В нашият сайт има наличен голям избор на различни облицовки. А кои сме ние ?

ЕВ СИ ИНС ЕООД е многогодишен диструбутор с богат опит на пазара на облицовъчен камък, мивки от естествен камък,  ретро смесители и облицовка дърво.

В нашият сайт може да откриете много на брой като материал и външен вид   облицовки от естествен камък, за вашия дом, офис, градина. За нас коректното отношение към клиентите е най – важно.

НАШАТА МИСИЯ е да имаме гъвкава ценова политика с много ниски цени и промоции,  голямо разнообразие на предлаганите продукти и услуги, индивидуален подход към всеки клиент за отстъпки и професионална консултация и да предлагам винаги най – качествените продукти в нашата област на пазара!

Сподели


Translate »